Cezayir Vizesi

cezayir

TİCARİ CEZAYİR VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport—eski pasaportlar(eski pasaport yok ise emniyetten protokol yazısı)
  • 2 adet arka fon beyaz biometrik fotoğraf
  • Davetiye
  • Vergi levhası
  • Ticari sicil gazetesi
  • Faaliyet belgesi
  • İmza sirküleri
  • Antetli kağıda dilekçe

TURİSTİK CEZAYİR VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 6 ay geçerli pasaport—eski pasaportlar(eski pasaport yok ise emniyetten protokol yazısı)
  • 2 adet arka fon beyaz biometrik fotoğraf