Yunanistan Vizesi

YUNANİSTAN

İŞVERENLER İÇİN İSTENEN BELGELER

  • 10 Yıldan Eski Olmayan Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Vize başvuru formu ( 37.maddesinde ve sayfa sonunda yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Vergi levhası fotokopisi (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Yeni tarihli Şirket faaliyet belgesi aslı
  • Sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • Kira gelirlerinizi belgeleyen kontrat fotokopisi, tapu fotokopileriniz , araç ruhsat fotokopisi (Varsa)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İş yeri antetli kağıdına İngilizce olarak düzenlenmiş  seyahat,tarihlerini, seyehat sebebinizi ve seyehat detaylarını belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • Ticari seyehatler için Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • En az 30.000EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilebilmektedir) minimum 1 ay süreli düzenlenmelidir) (Acentamızdan temin edinilebilir.)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (acentamız tarafından yapılmaktadır )
  • Son 3 Aylık Banka Hesap dökümü Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi

 

 

ÇALIŞANLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

  • 10 Yıldan Eski Olmayan Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Vize başvuru formu ( 37.maddesinde ve sayfa sonunda yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Vergi levhası fotokopisi (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Yeni tarihli Şirket faaliyet belgesi aslı
  • Sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • İş yeri antetli kağıdına İngilizce olarak düzenlenmiş şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi,seyehat tarihlerini belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • SSK hizmet dökümü
  • Son 4 aylık maaş bordrosu kaşeli imzalı
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Ticari seyehatler için Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • Son 3 Aylık Banka Hesap dökümü Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi
  • Kira gelirlerinizi belgeleyen kontrat fotokopisi, tapu fotokopileriniz , araç ruhsat fotokopisi (Varsa)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (acentamız tarafından yapılmaktadır )
  • En az 30.000EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilebilmektedir) minimum 1 ay süreli düzenlenmelidir) (Acentamızdan temin edinilebilir.)

 

ÖGRENCİLER İÇİN İSTENEN BELGELER

  •  Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  •  2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  •  Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  •  Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  •  Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )
  •  Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  •  Hollanda Konsolosluğu'na vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını bildiren dilekçe
  •  18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )
  •  Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren , çalışan  veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
  •  Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

 

 

EMEKLİLER İÇİN İSTENEN BELGELER

  •  Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  •  2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  •  Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  •   Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  •  Ulaşım Rezervasyonu
  •  Hollanda Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini, seyehat tarihlerini ve detaylarını bildiren dilekçe
  •  Emekli maaş bilgisi
  •  Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları
  •  maaş dökümü veya Banka Hesap döküm (banka şubesinin imza sirkü fotokopileri olmalıdır)
  •  Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

 

 

Sayfamızada yanıt bulabileceğiniz sorular:

yunanistan visesi, yunanistan vize başvurusu, yunan vizesi, yunanistan yunanistan turiztik vizesi, vize yunanistan, yunansitan vize ücretleri, yunanistan vize evrakları, yunansitan vizes, yunan vizesi evrakları, yunanistan vize randevusu, yunanistan öğrenci vizesi, yunannistan vizesi için gerekli evraklar, yunanistan vize ücreti, yunanistan vizesi ile almanya, ticari yunanistan vizesi, turistik yunanistan vizesi, yunanistan vize ne kadar, yunanistan vize gerekli evraklar, yunanistan vize takip, yunanistan vize evrakları, yunanistan vizesi nasıl alınır, yunanistan vizes, yunanistan vizesi istanbul, yunanistan vizesi için istenen belgeler, vize evrakları yunanistan.vize ücretleri yunanaistan, yunuanistan vize başvurusu istanbul, yunanistan vize gerekli belgeler, yunanistan aile birleşimi