Çin Vizesi

 

 

 

TİCARİ ÇİN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • İşyeri antetli kağıdına konsolosluk örnek şablonuna uygun olarak düzenlenmiş vize talep dilekçesi Örnek
  • Çin Vizesi Başvuru Formu ( Sizin Adınıza dolduruyoruz )
  • Vergi Levhası Fotokopisi ( son tarihli )
  • Yeni tarihli Faaliyet Belgesi aslı
  • 2 Adet Fotoğraf  ( Yeni çekilmiş ve Arka yüzü beyaz fonlu )
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Gidilecek  firmadan düzenlenmiş davet mektubu. (davet eden firmanın kaşesi ve yetkili kişi imzası, cep telefon nosu  olmalıdır) Örnek

NOT: Çin Konsolosluğu Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri başvuru kabul etmektedir.Çin Konsolosluğu sadece çipli pasaport(bordo pasaport) başvurusunu kabul etmektedir.

 

TURİSTİK ÇİN VİZESİ İÇİN İSTENEN BELGELER

  • En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Çin vize başvuru formu
  • Hesap Vüzdanı ( En az 5000 TL bakiyesi olan )
  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Sabı Kaydı Aslı ( İçerisinde kişinin adli sicil kaydı yoktur ve Kişinin adli arşiv kaydı yoktur ibareleri olan)
  • İkametgah

NOT: Çin Konsolosluğu Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri başvuru kabul etmektedir.Çin Konsolosluğu sadece çipli pasaport(bordo pasaport) başvurusunu kabul etmektedir.

Çin Halk Cumhuriyeti Vize Uygulaması :

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları çine vize almak mecburiyetindedir.  Yeşil ( Hususi ), Gri ( Hizmet ) ve Siyah ( Diplomatik ) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Seyahat Acentamız sizin adınıza Çin Konsolosluğu vize işlemlerini takip etmeye yetkilidir.

 

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Bizi Arayınız
0212 216 15 50

 

Sayfamızada yanıt bulabileceğiniz sorular: 

çin vizesi, cin vizesi, çin vizesi için gerekli evraklar, çin vizesi işlemleri, çin vize, çin vize başvurusu, çin turları, çin vize evrakları, turistik çin vizesi, çin vizesi istanbul, çine vize varmı,çin vizesi nasıl alınır, ticari çin vizesi, çin ticari vizesi, çin vizesi ne kadar, çin turistik vizesi, çin vizesi ücreti,