Fransa Vizesi

                                                                                                                                                                                                                                         

İŞVERENLER İÇİN

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz 4,5*6 cm Vesikalık Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Fransa Konsolosluğu Dikkatine Antetli Kağıda Dilekçe İngilizce olmalıdır. (düzenlenmiş şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe)
  • Vize Başvuru Formu (37. madde ve en son sayfa en alt kutu imzalanmalıdır)
  • Şirketin Vergi Levhası Fotokopisi
  • şirketin Yeni Tarihli  Faaliyet Belgesi aslı
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  • Banka Hesap dökümü Orijinal  Kaşeli ve İmzalı (son 3 aylık hesap hareketinizi gösteren güncel ve banka şubesi imza sirküsü olmalıdır )
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Araç ruhsat fotokopisi, Tapu vb. Taşınmazın Belge Fotokopisi ( Varsa)
  • Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi(eşinizle birlikte seyahat ediyorsanız gereklidir)
  • Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir) (ziyaret ticari ise)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)
  • Seyahat ve sağlık sigortası aslı, En az 30.000EUR teminatı olan (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)

NOT:

Tüm başvuru sahiplerinin parmak izi vermek için alınacak randevu gününde konsolosluğa şahsen gelmeleri gereklidir.

 

 

ÇALIŞANLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz 4,5*6 cm Vesikalık Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Fransa Konsolosluğu Dikkatine Antetli Kağıda Dilekçe  ( şirketteki konumunuzu, seyahat sebebinizi, seyehat tarihlerinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe)
  • Şirketin Vergi Levhası fotokopisi
  • Şirketin Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi aslı
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  • Banka Hesap dökümü orjinal Kaşeli ve İmzalı (son 3 aylık hesap hareketinizi gösteren güncel ve banka şubesinin imza şirkü fotokopisi olmalıdır.)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Araç ruhsat fotokopisi, Tapu vb. Taşınmazın Belge Fotokopisi ( Varsa)
  • Ssk İşe Giriş Bildirgesi,
  • Ssk Hizmet Dökümü
  • Son 4 Maaş Bordrosu kaşeli imzalı
  • Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi(eşinizle birlikte seyahat ediyorsanız gereklidir)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)
  • Seyahat ve sağlık sigortası aslı, En az 30.000EUR teminatı olan (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)

 

ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Fransa Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi aslı

- Fransa Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini, seyehat tarihlerini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Fransa Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Fransa Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini, seyehat tarihlerini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli maaş bilgisi

-Son üç aylık Emekli maaş dökümü veya banka hesap dökümü (kaşeli imzalı ve banka şubesi imza sirkü fotokopisi olması gerek) 

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları (varsa)

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

 

NOT:

Tüm başvuru sahiplerinin parmak izi vermek için alınacak randevu gününde konsolosluğa şahsen gelmeleri gereklidir.

 

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Bizi Arayınız
0212 216 15 50

Sayfamızada yanıt bulabileceğiniz sorular:

fransa vizesi,fransa vize, fransa vize işlemleri, fransa ticari vize, fransa vize başvurusu, fransa turiztik vize, fransa vize evrakları, fransa vize evrakları, fransa vize ücreti, fransa vize ücretleri, fransa vize başvuru, vize fransa, fransa vize ne kadar, fransa vize takip, fransa vizes, fransa vize başvuru evrakları, fransa vize başvuru evrakları,