Danimarka Vizesi

 

İŞVERENLER İÇİN İSTENEN BELGELER

  • 10 Yıldan Eski Olmayan Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Vize başvuru formu ( 37.maddesinde ve sayfa sonunda yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Vergi levhası fotokopisi (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Yeni tarihli Şirket faaliyet belgesi aslı
  • Sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • Kira gelirlerinizi belgeleyen kontrat fotokopisi, tapu fotokopileriniz , araç ruhsat fotokopisi (Varsa)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İş yeri antetli kağıdına İngilizce olarak düzenlenmiş  seyahat,tarihlerini, seyehat sebebinizi ve seyehat detaylarını belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • Ticari seyehatler için Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • En az 30.000EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilebilmektedir) minimum 1 ay süreli düzenlenmelidir) (Acentamızdan temin edinilebilir.)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (acentamız tarafından yapılmaktadır )
  • Son 3 Aylık Banka Hesap dökümü Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi

 

NOT: Danimarka vize başvuruları Danimarka vize başvuru merkezi (VFS) aracılığı ile yapılmaktadır ve itisnasız tüm başvuru sahiplerinin şahsen başvuruya gelmeleri gereklidir.

 

ÇALIŞANLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

  • 10 Yıldan Eski Olmayan Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Vize başvuru formu ( 37.maddesinde ve sayfa sonunda yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Vergi levhası fotokopisi (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Yeni tarihli Şirket faaliyet belgesi aslı
  • Sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • İş yeri antetli kağıdına İngilizce olarak düzenlenmiş şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi,seyehat tarihlerini belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • SSK hizmet dökümü
  • Son 4 aylık maaş bordrosu kaşeli imzalı
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Ticari seyehatler için Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • Son 3 Aylık Banka Hesap dökümü Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi
  • Kira gelirlerinizi belgeleyen kontrat fotokopisi, tapu fotokopileriniz , araç ruhsat fotokopisi (Varsa)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (acentamız tarafından yapılmaktadır )
  • En az 30.000EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilebilmektedir) minimum 1 ay süreli düzenlenmelidir) (Acentamızdan temin edinilebilir.)

 

 

ÖGRENCİLER İÇİN İSTENEN BELGELER

  •  Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  •  2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  •  Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  •  Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  •  Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )
  •  Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  •  Danimarka Konsolosluğu'na vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını bildiren dilekçe
  •  18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )
  •  Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren , çalışan  veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
  •  Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

 

 

   EMEKLİLER İÇİN İSTENEN BELGELER

  •  Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  •  2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  •  Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  •   Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  •  Ulaşım Rezervasyonu
  •  Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini, seyehat tarihlerini ve detaylarını bildiren dilekçe
  •  Emekli maaş bilgisi
  •  Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları
  •  maaş dökümü veya Banka Hesap döküm (banka şubesinin imza sirkü fotokopileri olmalıdır)
  •  Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

 

NOT: Danimarka vize başvuruları Danimarka vize başvuru merkezi (VFS) aracılığı ile yapılmaktadır ve itisnasız tüm başvuru sahiplerinin şahsen başvuruya gelmeleri gereklidir.

 

 

Danimarka vize, Danimarka vizesi, Danimarka vize başvurusu, Danimarka ya turistik vize, Danimarka vizeişlemleri, Dainmarka konsolosluğu vize, Danimarka vize evrakları, Danimarka için vize, Vize dabimarka, Danimarka vizesi için istenen evraklar, Danimarka vizesi nekadar, turistik danimarka vizesi, Ticari danimarka vizesi, Danimarka vizesi başvuru, Danimarka vize başvuru, Danimarka vize başvuru, Danimarka vize ücreti Danimarla için vize evrakları, Danimarka konsolosluğu vize işlemi, Danimarka vize başvuru formu Danimarka vize işlemi,